Ακολουθώντας τα πρόσφατα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, για το επιβαλλόμενο διάστημα, το φυσικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό.
To e-shop ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Για ότι χρειαστείτε στείλτε μας mail ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 2109704488 από Δευτ. - Σαβ. 9:30-15:00.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να σας παρέχει ορθή λειτουργία πλοήγησης και αγορών. Περισσότερα.

Σχετικά με την Projob

Η εταιρεία


Η ProJob έχει έδρα στη δυτική ακτή της Σουηδίας. Είναι μία δραστήρια εταιρία υψηλού επιπέδου και διατηρεί πολύ στενή σχέση με όλους του συνεργάτες που εκπροσωπούν, εμπορεύονται και χρησιμοποιούν τα προϊόντα της.


Είμαστε όλοι σαν μια ομάδα, που αντιλαμβάνεται άμεσα την αγορά, αφοσιωμένοι στην ιδέα και τις αρχές της ProJob.Το απολαμβάνουμε που είμαστε ανερχόμενη δύναμη, ίσως περισσότερο από το να είμαστε μια καθιερωμένη φίρμα. Εστιάζουμε κάθε φορά στην ουσία του θέματος χρησιμοποιώντας έξυπνα τους πόρους που διαθέτουμε.


Τα προϊόντα εξελίσσονται από μία, μικρή σχετικά, εμπνευσμένη ομάδα νέων ανθρώπων οι οποίοι είναι σε συνεχή επαφή με τις μονάδες παραγωγής σε όλο τον Κόσμο. Καμία έκπτωση σε υλικά, υφάσματα, πρώτες ύλες. Καμία έκπτωση στη λεπτομέρεια. Έχουμε πολύ υψηλά πρότυπα και για εμάς είναι σημαντικότερο να είμαστε το νούμερο 1 στην ποιότητα παρά το νούμερο 1 στις πωλήσεις.


Η εταιρία μας σύστησε την ProJob για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά το 2006 ενώ εκτός από το ηλεκτρονικό, υπάρχει και φυσικό κατάστημα στο οποίο μπορείτε να έχετε μια ζωντανή εμπειρία όλης της σειράς ρούχων και αξεσουάρ της PJ.